top of page

Trygt studio under og etter Covid


Det har alltid vært viktig for meg å rengjøre studioet og rekvisita etter kundene mine når man jobber med familier og barn. Det er noe vi alltid har vært nøye med, men nå er det ekstra viktig for alle å vite at det er noe som er høyt prioritert. Den surrealistiske tiden vi er inne nå henger nok med oss en god stund fremover og det er viktig at vi tenker sikkerhet for både store og små som vi tilbyr våre tjenester til. Her skal du føler deg trygg.


Selvom om vårt studio har alltid vært rengjort etter hver kunde fra før, brukte vi annledningen mens vi har vært stengt for å ta en ekstra "vårrengjøring" av studioet og alt innhold.

Det var en fin måte å kvitte seg med rekvisita som jeg ikke bruker lenger og har bare tatt plass... selvom det egentlig ikke synes 🙈

Jeg har nå gjennomført FHI sitt smittevernkurs i tillegg til det Australske kurset jeg tok for en stund siden. Selvom alle land har hver sine metoder og meninger er de allikevel ganske samkjørte og man kan aldri ha for mye kunnskap og fokus på viruset.
Vi vil fortsette med grundig rengjøring i studioet og har minst en dag mellom hvert besøk av kunder til studioet for å få tid til at det blir gjort ordentlig og ting har tid og tørke og lufte seg. I tillegg til at jeg alltid har håndsprit som jeg bruker under fotograferingstimene bruker jeg også munnbind til nyfødte. Det synes jeg er et fornuftig tiltak ved nyfødtfotografering siden jeg må være så tett på gullet deres.


Det er bare å ta kontakt om dere har noen spørsmål eller ønsker å slå av en prat om fotografering og fremgangsmåten eller muligheter. Vi har Mosseskogen rett bak oss og tar både inne og ute fotograferinger. Jeg er her for dere og tar gjerne tid til å forsikre dere om at her setter vi sikkerheten til deg og dine først.


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page