top of page

 

Bryllup

4 timer

2 fotografer sørger for oppstilt og lifestyle dokumentasjon av dagen deres.

Timene er til deres disposisjon. Her rekker man litt av forberedelsene, vielsen og portrettene. Eller så kan man starte en halv time før vielsen og istedenfor, få med seg middagen og noen taler. Du bestemmer hvordan vi tilpasser timebruken.

 - Planleggingsmøte -

- Alle ferdig redigerte bilder fra ditt webgalleri -

* Jeg har en "ubegrenset" antall bilder policy. Hvem er jeg til å bestemme hvilket blikk eller hvilke øyeblikk dere liker best? Det er også alltid flere bilder i en sekvens som forteller en egen liten historie. Så det er ingen grenser på antall bilder hos oss. Dere får alle bilder som er fine og forteller historien om deres dag.

- Bildene leveres i høyoppsøselig format ved digital nedlasting - 

- Mobil album med dine 100 favorittbilder -

22 500 kr

Halvdag ~ 6t

2 fotografer sørger for oppstilt og lifestyle dokumentasjon av dagen deres fra morgen med bruden, vielse, portrettbilder og litt av middagen og talene.

 

- Alle ferdig redigerte bilder fra ditt webgalleri -

* Jeg har en "ubegrenset" antall bilder policy. Hvem er jeg til å bestemme hvilket blikk eller hvilke øyeblikk dere liker best? Det er også alltid flere bilder i en sekvens som forteller en egen liten historie. Så det er ingen grenser på antall bilder hos oss. Dere får alle bilder som er fine og forteller historien om deres dag.

- Bildene leveres i høyoppløselig format ved digital nedlasting -

- Mobil album med dine 100 favorittbilder -

- Planleggingsmøte - 


*Forlovelsesfotografering tilbud i forkant av bryllupet, inkludert bilder - 3000 kr

26 500 kr

Heldag ~ 8 timer

2 fotografer sørger for oppstilt og lifestyle dokumentasjon av dagen deres fra morgen med bruden og brudgommen, vielse, portrettbilder og middagen.

 

- Alle ferdig redigerte bilder fra ditt webgalleri -

* Jeg har en "ubegrenset" antall bilder policy. Hvem er jeg til å bestemme hvilket blikk eller hvilke øyeblikk dere liker best? Det er også alltid flere bilder i en sekvens som forteller en egen liten historie. Så det er ingen grenser på antall bilder hos oss. Dere får alle bilder som er fine og forteller historien om deres dag.

- Bildene leveres i høyoppløselig format på USB Minnepenn i en vakker boks som også inneholder 15 stk 10x15 prints som dere velger -

- Mobil album med dine 100 favorittbilder - 

- Planleggingsmøte - 


*Forlovelsesfotografering inkludert bilder, i forkant av bryllupet 

33 500 kr

* Ved ønske om mer enn 8 timer kan vi være med dere i 2 timer til - 10 timer totalt.

Prisen er 1500 kr per påbegynte halvtime.

I visse tilfeller kan det være behov for enda litt mer tid utover 10 timer. Det er en stor påkjenning og mye mer jobb. Vi kan være med dere inntil ytterlige 2 timer til. Maks 12 timer.

Prisen er 2000 kr per påbegynte halvtime.

*Forlovelsesfotografering - utføres om ønsket og om brudeparet befinner seg innen en times kjøretur fra studioet eller om fotografene befinner seg i området deres tilfeldigvis og dere har anledning.

Skal dere gifte dere i lavsesongen november til april eller på en ukedag ellers?

2,5 timer : 18 500,-

*ubegrenset antall digitale bilder (dvs alle de beste bilder redigert fra tiden vår sammen)


- Bildene leveres i høyoppløselig format ved digital nedlasting - 

Hva sier brudeparene?

"Tara Kristine tok på seg oppdraget å fotografere vårt bryllup på kort varsel. Hun hadde med seg sin mann, og vi fikk i realiteten med oss to fotografer til prisen av én på den store dagen. Selve fotograferingen var sømløs, under vielsen merket vi knapt at de var der, og bildene ble supre. Og fint med bilder fra flere vinkler. De utfylte hverandre på en fin måte hvor f. eks den ene tok nærbilde av et motiv mens den andre tok lenger unna. De hadde mange kreative ideer og øye for fine omgivelser. Det er heller ikke alle fotografer som lar kunden beholde alle bildene. Vi er meget fornøyde og sitter igjen med prima dokumentasjon av vår beste dag."

Cecilie og Tom Harald - 2023

"Jeg anbefaler Tara på det varmeste! Brukte henne som bryllupsfotograf i juli 2023, og hun leverte over all forventning. Et fantastisk humør, tett oppfølging i forkant, god guiding gjennom prosessen, og fantastisk nydelige bilder. Hun gikk above and beyond for å sørge for at dagen vår ble en drøm, og gikk til og med utenfor rollen sin som fotograf og hjalp til med å ringe cateringselskapet og løste små-utfordringer i bakgrunnen gjennom hele dagen. Tusen takk for magiske bilder som fanget dagen perfekt!"

Siril og Christoffer - 2023

"Vi har brukt Tara til både nyfødtfotografering, kjærestefotografering og bryllupsfotografering. Vi er strålende fornøyd med alt sammen! Tara har endeløs tålmodighet med små babyer, tar seg god tid og får tatt perfekte nyfødtbilder selv med et "dårlig" utgangspunkt (aka litt for "gammel" baby). Ved fotograferingen av oss er hun entusiastisk, positiv og støttende, og får alle til å føle seg avslappet foran kamera. Genialt med Åsmund som står i bakgrunnen og fanger øyeblikk hvor vi ikke visste at vi ble tatt bilde av. I løpet av bryllupsdagen trår hun til og ordner både små bestikkelser til litt nervøse brudesvenner og organiserer gjestene til fotografering. Flere gjester kommenterte hvor hyggelig og flink fotografen var. I etterkant fikk vi en liten sneakpeak raskt etter bryllupet, og resten av bildene kom bare noen uker etter det. Under hele prosessen har hun vært hyggelig, veldig tilgjengelig på mail og telefon, og behjelpelig med alt vi lurer på. Kan varmt anbefale Tara og Åsmund til alle!"

Monica og Christian - 2022

"Tara Kristine photography er dyktig, profesjonell og fanger øyeblikkene på en utrolig flott måte. Vi fikk helt fantastiske bilder fra bryllupet vårt! Så imøtekommende, varm og hyggelig at man ikke kan annet enn å slappe av foran kamera slik at bildene blir aller best. Fikk raske svar på spørsmål og henvendelser og bildene var ferdig og tilgjengelig svært raskt etter bryllupet. Anbefaler Tara Kristine photography på det varmeste!"

Marthe og Bjørn Anders - 2021

"Utrolig fornøyd brud! Begge fotografene var kjempe hyggelige og utrolig dyktige! De gjorde mye mer enn forventet, og jeg gleder meg utrolig mye til å se alle bildene. 2 dager etter bryllupet har vi allerede en video med en forsmak av bildene de tok, og jeg kunne ikke anbefalt de nok!"

"Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ha så mange flotte bilder, jeg kan ikke takke dere nok!"

Karina og Jonathan -2021

Vilkår for bruk av bildene.

”Hos Tara Kristine Photography får du bildene i høyoppløselig format, og dere får rett til å bruke bildene slik dere vil privat, herunder å fremstille private kopier av bildene. Legges bildene ut på sosiale medier så som Facebook er vi veldig takknemlige om det legges en link til tarakristinephotography.com. Det er ikke lov å fjerne logoen på de bildene. Bruk av bildene er beskyttet av åndsverklovens bestemmelser, og er Tara Kristine Photography sin eiendom. Dvs det er ikke lov og høyreklikke/kopiere eller screen shot bildene som ligger på Tara Kristine Photography sin facebook side eller fra visningsgalleriet. Finne dette sted blir alle bildene fra shooten fakurert i sin helhet. Dersom det er ønskelig å benytte bildene til forretningsmessig formål eller markedsføring skal betingelsene for slik bruk avklares med Tara Kristine Photography i forkant”

**************************
bottom of page