top of page

Sommer eller vinterbryllup?

Updated: Jul 21, 2020


En av de største dagene i livet er dagen man gifter seg. Det er mye forberedelser i forkant, men selve dagen går alt for fort.

Minner fra dagen er noe som er viktig for de fleste.


Det er minner som varer i genersjoner. Du trenger ikke å bruke penger på å ha en fotograf hele dagen. Jeg synes de fineste minnene er fra vielsen og portrettene rett etter som nygift.

Bryllup er like koselig på sommeren som om vinteren. Bildet over er av ett flott par som tok bildene sine på Larkollen en sen sommerdag.


Det var kjempefint vær og en flott dag å ta bilder på.


Det er en veldig usikker tid med viruset som går, og det er dessverre mange som allerede har måtte avlyse sine bryllup. Selv har min bestevennine måtte gjøre det og jeg ser hvor vondt det gjør :(


Å gifte seg er noe man jobber med over lang tid og gleder seg til. Min medfølelse går til alle som har måtte avlyse sin store dag og måtte utsette den til hverdagen er tilbake til normalen.


Jeg håper dere alle holder motet oppe og ser frem til deres nye bryllupsdatoer.

Jeg skjønner at de fleste synes det er mest koselig med et sommerbryllup når det er lyst og varmt ute. Men ikke avskriv hvor vakkert et vinterbryllup kan være, et vintersted med mye snø gir også flotte motiv for bildene deres :)


Lykke til alle sammen, jeg krysser fingrene for at vi er snart tilbake til den vanlige hverdagen og at dere alle holder seg trygge og friske.27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page