top of page

Premierte bilder i laugskonkurransen.

Updated: Jun 14, 2020Vi har to norske konkurranser hvert år som det er stas for alle medlemmene i Norges fotografforbud å delta i. Den ene er Landskonkurransen, som har en stor premieutdeling i forbindelse med vårt landsmøte. Landsmøtet er et stort faglig seminar som går over flere dager med mange dyktige foredragsholdere.

Den andre konkurransen er vår Laugskonkurranse som er en konkurranse innad i det lokale lauget og blir som blir bedømt av andre laug i Norges Fotografforbund. Vår premieutdeling i Østfold fotograflaug (litt nysjerrig hva vi skal kalles nå som vi har blitt Viken) avholdes i samband med vårt kjempekoselige julebord som vi har hvert år hos Lundeby, som er vår leverandør for alt av flotte kvalitetsprodukter vi har å tilby dere.

I vår siste laugskonkkuranse fikk to av mine bilder Hederlig omtale. Det er jeg veldig stolt og glad for. Det er utrolig gøy!

Nå sitter jeg allerede å planlegger neste års bidrag, mens vi venter på landskonkurransen og resultatene i mars. Det er koselig å delta med fine bilder som er tatt for kunder, men også med noen bilder fra egne prosjekter.

Så nå er jeg i tenkeboksen for neste år :)

Driver du med fotografi og kunne tenke deg å være med oss, ta kontakt med Norges fotografforbund. Vi har det alltid fint og er mange dyktige fotografer i alle våre laug. Det er et fantastisk miljø å være en del av!

Her er de bildene jeg fikk diplom for, jeg synes det er utrolig spennende å ta slike portretter av barn.

På grunn av korona viruset ble Landskonkkuranses premiering som mye annet utsatt. Heldigvis fikk vi en mail her om dagen at det er nå besluttet å ha digitalpremiering den 12 Juni. Vi gleder oss!! :D


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page