top of page

Konfirmasjontiden er snart i gang..

Updated: Jul 21, 2020


Som foreldre er det helt utrolig å se hvor fort babyene våre vokser. Det føles ikke så lenge man holdt en nyfødt i armene sine, plutselig var det en baby og vipps sto de der som førsteklassinger. Ungdomskoletiden kom like fort, men nå... nå er de til og med blitt konfirmanter.


Å konfirmere seg er et stort øyeblikk i livet for barna våre, uansett om man gjør det kristlig, borgelig eller humanetisk.

Våre en gang så små babyer har nå blitt store og tar et viktig skritt på sin vei mot det voksne liv.


Denne millepælen er noe barna selv setter pris på å få foreviget. De stråler den dagen de konfirmeres og er både stolte og litt nervøse. Dagen for ungdommen kan nesten sammenliges med hvordan et bryllup oppleves for oss voksne. Dagen går nesten litt bort i en vrivelvind av opplevelser og inntrykk da det skjer så utrolig mye på kort tid.


Det må være gleden jeg ser i konfirmantenes ansikt når de får sine bilder som er viktigste for meg. Det minner meg om hvilken ære det er for meg å få lov til å fange de spesielle øyeblikkene for både barna og familien.

Det å levere album, veggoppheng og takkekort er også gøy. Jeg gleder meg over å se familien igjen etter konfirmasjonen og se hvor glade de blir av bildene. Da er jobben min gjort.


Det er mange som ønsker fotografering samme dag som konfirmasjonen, noen ønsker det før eller etter selve dagen. Det er ingen riktig eller feil måte å gjøre det på. Noen synes det er fint å komme seg litt unna på konfirmasjonsdagen. De synes det er godt med en pustepause før dagen fortsetter med familie og fest. Noen er alt for nervøse eller sjenerte og ønsker å ta bilder en annen dag.

Uansett hva dine barn skulle ønske er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt slik at vi kan få tatt de fineste bildene for dere på en måte som de føler seg komfortable med.


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page