top of page

Honourable mention APA awards

Updated: Jul 21, 2020
For en fantastisk overraskelse å logge inn på min APA konto å se at i Feburar i år ble jeg premiert med Honourable mention på mitt seriebidrag i portrettklassen!

Nå viser det seg at jeg ukritisk bare har slettet eposter i spam folderen uten å lese hva de gjelder tydeligvis. Hvis ikke så hadde jeg fått med deg dette i Feburar. uff..

Men uansett hva som skjedde, hvor og når jeg fikk vite det så er jeg veldig stolt.Annual Photography Awards har et ekstremt høy nivå både av fotografer og bilder som blir sendt inn, og at lille jeg klarte å bli premiert er veldig stort for meg <3

Dette kom rett etter at Åsmund fra Tara Kristine Photography ble premiert med sølv, bronse og hederlig omtale i Norges fotografforbunds landskonkurranse på fredag.

Woohoo.. 2020 er ikke det beste år generelt, men saker som dette får man til å tenke mindre på det elendige som skjer og heller bli kjempeglad.

Nå jobbes det med to prosjekter, et stort og et mindre som vi håper å fullføre i år. De er begge utrolig spennende og vi kaster oss ut i noe vi ikke har gjort før. tvi tvi.

56 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page