top of page

Gravidfotografering et minne i seg selv..

Updated: Jul 21, 2020


Det å være gravid oppleves annerledes fra person til person. Noen har det kjempefint hele graviditeten, andre er mindre heldige og føler seg kvalme, slitne og utilpass. Alt er lov for og det er ikke noe som er riktig. Vi er forskjellige alle sammen og jeg ønsker hver eneste gravide den fineste graviditeten hun kan ha.


En ting som er sikkert er at alle gravide er flotte. Selv om det kan være vanskelig å føle det enkelte ganger så er dere det!


Det er ikke alltid lett å tenke på gravidfotografering når man vokser et flott lite menneske inn i seg, men det er en utrolig flott måte å ta vare på den tiden. Det er lett å glemme tiden man var gravid i etterkant. Ofte blir den tilværelsen byttet ut med en ny og travel hverdag med den nydelige babyen man har og er det sikkert at dagene flyr.


Gravidebilder er utrolig fine minner fra den tiden. Noe både du og barnet ditt kan se tilbake på senere, både for å minnes hvordan det hele startet og ikke minst for å minnes hvor flott du var gravid.


Kommer du til oss for gravidfotografering får du 75% rabatt på fotograferingstimen og 30% rabatt på digitalefilene fra din gravidfotoshoot hvis du også bestiller din nyfødtfotografering hos oss.


Ta gjerne kontakt i dag om vil sikre deg at vi har ledig tid til deg hos oss på Tara Kristine Photography.


~ You can't stop time, but i can capture it for you! ~ Tara

13 views0 comments

댓글


bottom of page