top of page

Julefotografering 2020

Året 2020 har vært meget spesielt og krevende. Mange savner familien sin og har kanskje ikke sett deler av den i det hele tatt siden pandemien forandret vår hverdag. Veldig mange av de eldste generasjonene våre risikerer en anderledes jul, uten å feire den sammen med familien.


Hadde ikke et julekort vært et fint lyspunkt for alle i år, alle setter stor pris på å få noe koselig i posten? Oldemor og oldefar har vært uten besøk og en ordentlig klem alt for lenge.


Det ser ikke ut som at verden vil normalisere seg med det første. Derfor tenker jeg at en fin måte å prøve å sende litt glede og omtanke til alle som man ikke ser i år er med et julekort.


Ikke glem, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, søsken, bestevenner. Det er mange som hadde likt et kort, det er jeg helt sikker på. <3

Her er vår julekortmal for 2020 ~ Du kan printe det hvor du vil og så mange ganger du ønsker for kun 350,- i tillegg til fotograferingspakken.


Vi skal ha julekortfotografering i studioet i år, en kunde hver halvtime fra 10.00 - 16.00

Fredag 13. November

Lørdag 14. November

Søndag 15. November


Julekortfotografering inkludert 3 digitale bilder 950,-

Julekortfotografering inkludert 6 digitale bilder 1600,-

Ekstra digitale bilder etter de første tre 300,- stk

Årets julekort-fil 350,- (gjelder kun filen som du kan printe hvor du vil)


Det er satt av 20 min per kunde. Det er ikke tilstrekkelig tid for å fotografere nyfødte barn. Nyfødtfotografering krever god tid, ta gjerne kontakt for å bestille en time til nyfødtfotografering.


Det kommer nye kunder hver halvtime og det er viktig at vi er ferdig innen de oppsatt 20min og at alle kommer presis til sine oppsatte tider.

Vi tar smittevern alvorlig og vi må ha tid til å rengjøre ordentlig før nestemann kommer uten at det skal forsinke noen eller føre til for mange mennesker tilstede samtidig.


Du får tilgang etter dagen etter fotograferingen til et online visningsgalleri for å velge ut dine digitale bilder. Etter du har valgt bildene dine får du en faktura via epost og dine bilder blir tilgjengelig for nedlasting etter at fakturaen er betalt.


Vi gleder oss veldig til å se gamle og nye kunder til årets julefotografering.


Ta kontakt i dag for å sikre din plass.


Tara@tarakristinephotography.com

187 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page