• Tara Kristine Aanestad-Bakke

Digital bakgrunner

Digital Backdrops for Newborn Photography.


Dette er noe nytt og spennende for meg. Jeg har lenge tenkt at jeg har så lyst å lage noen digitale bakgrunner med all props jeg har i studioet. De fleste props jeg har er stort nok til barna og jeg bruker de "som vanlig" under fotograferinger. Noen er mindre eller større og da er det flott å kunne lage din egen spesiell bakgrunn som man kan bruke senere. Digital backgrunner er en perfekt måte å adde noe nytt til deres nyfødt gallerier.

Med digitale bakgrunner er det ikke nødvendig å bruke masse tid i løpet av en fotografering på eksteme set-ups. Med digitale bakgrunner kan man bruke de med bildene du allerede har tatt og fikse et helt nytt bilde i forbindelse med din vanlige post processing rutiner. Digiale backgrunner er høyoppløselige filer som vil fungere med de alle fleste redigerings software, man må bare være obs på at man trenger å ha en forståelse for å kunne jobbe med layers og layer masks.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Jeg forevige dine minner innen

NYFØDT - BARN - KONFIRMANT - BRYLLUP - GRAVID

Besøksadresse etter avtale: Texnestoppen 29, 1591 Sperrebotn, Viken.  Norway

Kun 6 minutter fra E6'n

Telefonnummer: 99530466

  

E-post: post.tkp@gmail.com

© 2021 by Tara Kristine Photography.

Org.nr: 911985268 MVA

 

 

 

Tara kristine photography. Fotograf for Moss, Vestby, Oslo, Sarpsborg, Fredrikstad, Spydeberg, Askim, Drøbak og mer. Alle er velkommen.