top of page

1års fotografering


Stop my beating heart! 1.åringer er bare sååååå herlige!
Blir man ikke bare glad når man ser det smilet. Det er enda bedre når du hører latteren som hører til.Her lønner det seg å være rask. Som en 1.åring kan man krabbe og ikke minst gå skikkelig fort... og jeg mener skikkelig fort!! Hvis du tror som en foreldre at de stikker fra deg hele tiden, prøv å ta et bilde i et studio fylt med mange spennende ting. HahahaJeg har et innmari fin triks nå de er så varme i trøya at du ikke får de til å sitte, ligge eller stå stille i et minutt en gang.... I drag out the big guns! Et kjempestort, kjempegammelt kjer.(med vekter i bunn) Da er det ikke så lett for de å "bare" klatre lenger. Lurt ikke sant? :)


Jeg kan ikke si nok ganger hvor heldig jeg er som har denne jobben. Fotografere og forevige barn for de familiene som besøker meg.

Det er en jobb som gjør meg glad og virkelig en jobb som er verdt å gjøre, både for de som får bildene og meg som fanger så mye livsglede.


Ta gjerne kontakt om du har lyst å ta noen bilder av dine.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page