top of page

Søskenfotografering


Å være søsken... it's a love hate relationship.


Har det ikke alltid vært det? Heldigvis er det mer kjærlighet enn slosskamp :)Vi får flere typer søskenfotografering. Noen kommer til oss med sitt nyfødte søsken, det er veldig koselig. Når det skal tas søskenbilder i forbindelse med nyfødtfotografering tar vi alltid søskenbildene først.


Jeg liker å bruke førstemann i søskenflokken som er klar for å bli fotografert til å "varme opp" med. Når vi har tatt et par bilder er som regel nestemann klar til å bli med (om de er flere søsken).Da har jeg allerede fått noen fine bilder av de alene og sammen. Noen ganger tar vi bilder med en prop (med det menes det bøtte, seng ol. som jeg bruker i nyfødtbildene) slik at jeg kan plassere den nyfødte i den senere. Med en nyfødt er det av og til bedre å sette to bilder sammen til ett, heller enn å utføre en vanskelig komposisjon. Selv om det eneste som skal synes i bildene er glede, kommer sikkerhet for den nyfødt alltid først.Det er ikke alltid lett nei, det er sikkert, men det er uansett utrolig gøy. Det er spesielt gøy når man er ferdig og får jobbe med de fine bildene vi får til.


Så har vi store søsken på besøk. Det er annerledes, de har forskjellige forhold enn det som småsøsken og nyfødte har.

De klarer å samarbeide og man ser et veldig fint bånd mellom de.Tvillinger også ja. Herlighet da er det ofte liv å røre. Jeg har fotografert de to skjønne jentene i bildet under flere ganger og det er alltid en herlig og gøy opplevelse å ha de og foreldrene sine på besøk i studioet.Uansett hvilken alder det er på søskene som vi har på besøk hos meg så er det alltid en glede.

Jeg gleder meg like mye til å se på og redigere bildene mine som å ta de, og jeg gleder meg nesten enda mer til å se hvor glade foreldrene blir når de får se resultatet.

Minner, det er det alle de familene får hos oss. Det å vite at jeg har hjulpet familiene til noe som vil glede både de, besteforeldre, oldeforeldre, barna selv og barnets barn senere er en fantastisk følelse og hvorfor jeg elsker å være fotograf.


67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page