top of page

Sølv medalje, Bronse medalje og Hederlig omtale

Updated: Jul 21, 2020


Så i går var det endelig premiering i landskonkurransen 2020. Premieringen havnet som så mye annet på vent på grunn av Coronaviruset og landsmøtet ble avlyst. Men, i går arrangerte Norges Fotografforbund en digital premieutdeling og det var spennende.

Medlemmer logget seg inn på live-sendingen og på et Zoom møte for å se på fremvisningen.


Det var Åsmund som fikk gleden av premiering i år og spenningen var høy i stuen hvor vi satt alle mann, Åsmund, meg og våre to barn og ventet på at det skulle begynne.

Nå vet man ikke hva man får i det hele tatt i forkant, kun at ett eller flere bilder blir premiert. Det er 4 bilder mann kan få inn og hvilket de er, ja da må man bare vente å se.

Her i stuen trodde mannen at han skulle få et bilde inn å vises ganske tidlig i sendingen, men jeg hadde trua på at det vil gå bedre, og bedre var det.

Mange fantastisk dyktige kollegaer dukket opp på skjermen. 1 bilde, 2 bilder, fortsatt hadde ikke Åsmunds bilder blitt vist. Da begynte det å bli litt høypuls her. 3 bilder, fortsatt mange dyktige kollegear, så plutselig var det Åsmund sine bilder. Hele 250 poeng og 51. plass av 143. premierte, med 1 Sølv medalje, 1 Bronse medalje og en Hederlig omtale.

Da ble det full jubel i stua av kona og barn mens mannen satt litt lamslått i sofaen. Det var jo nemlig første gang han var med i konkurransen og at han hadde gjort det så utrolig bra tok lang tid å synke inn.


Nå har Tara Kristine Photography vært med på det norske landslaget i fotografi i 2017 for World photgraphic cupen i Australia i 2018 https://fotografforbundet.no/2017/12/landslaget-fotografi-klart/, premierte bilder i landskonkurransen, 3 stk i 2017 og 3 stk i 2018, Premierte i Laugskonkurransen med 2 bilder i 2019 og nå Sølv, bronse og hederlig omtale i Landskonkurransen 2020.


For noen fine år! Vi gleder oss til neste konkurranse.


I lauget vårt, Østfold fotograflaug var det to andre medlemmer som ble premiert, en med sølv, to bronse og hederlig omtale og en med en sølv. Så i år var bra for lille østfoldlauget. Gratulerer så mye til Camilla og Marta også.50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page