top of page

Nyfødtworkshop

Den 15. Oktober 2022 kommer Daniela Ursache til Norge igjen for å holde nyfødtworkshop i mitt studio på Våler i Østfold. Daniela var hos meg i september i fjor, det var et flott workshop og jeg gleder meg veldig til hun kommer tilbake. Hun er fantastisk flink med lys, passer på at du får til riktige vinkler og svarer på alt man lurer på, hun har ingen hemmeligheter! Workshopen passer for alle fra nybegynnere til de som har mange års erfaring, her er det mange tips å få med seg. Det er faktisk flere fra siste workshop som vil bli med igjen har jeg hørt. Hvis den første dagen blir utsolgt åpner vi for en nytt workshop dagen etterpå. Håper vi ser mange på workshopen, førstemann til mølla. Velkommen skal du være 😀

Ta kontakt om det er noe du lurer på.


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page