top of page

Nyfødte vokser fort - ikke glem å forevige de som små.

Updated: Jul 21, 2020

Det er ingen som kan si noe annet enn at den nydelige, vakre lille nyfødte som dere har laget og dere holder trygt i armene ikke vokser ekstremt fort.

Det lille menneske du ser i dag er ikke det samme i morgen, du ser aldri "den" samme igjen og slik forsetter det hver dag.

Særlig i den første tiden etter fødselen vokser de foran øyne deres og det er vanskelig å se før man ser tilbake på bilder som man har.

Hadde han mye hår, var hun liten eller stor? Dette er ting som forandrer seg fra dag til dag, og det er synd om man ikke husker å fange øyeblikkene. Nyfødtportretter er jo nettopp det, små perfekte øyeblikk, fanget for evig, i den ellers raske forvandlingen som skjer foran øynene våre.


Portrettene er også morsomme for barna dine når de blir eldre og ikke minst voksne.

Min mor var utrolig flink til å ta bilder av meg som nyfødt, hun passet også på å ta meg inn til portrettbilder hvert år fra jeg var 1 til jeg var 16 år hos fotografen. (foruten om ett år midt i der hun glemte det)

Det er så gøy å se tilbake på bildene og hvordan jeg forandret meg fra år til år... Bildet fra førsteklasse får meg til å le hver gang!


Bildene av meg har betyd så mye for meg at jeg har gjort det samme med våre to barn. Samme tid hvert år blir det tatt nye portretter av de og et søskenbilde. Jeg håper de får like mye glede av de når de blir større, som jeg har hatt.


Det er lett å glemme hvordan mine barn så ut som nyfødte og småbarn frem til jeg ser på bildene av de og det prøver jeg å gjøre ofte. De er nå 7 og 12 år og tiden bare flyr fra meg. Hadde jeg ikke de minnene så tror jeg at jeg hadde vært skikkelig lei meg. Ja, man har selv "knipse" et bilde her og der på mobilen eller med kameraet. Det er fortsatt ikke det samme som å gå til fotografen og ta fine portretter man kan stolt henge på veggen.

Å besøke fotografen er en investering, men det er en investering som varer i generasjoner. Noe dine barnebarn, oldebarn og tippoldebarn også kommer også til å få gleden av å se tilbake på.


Har du en nyfødt eller er du gravid? Ønsker du å forevige dine små eller familien så ta gjerne kontakt i dag.
14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page