top of page

Hvordan bestiller man nyfødtfotografering?

Updated: Jul 21, 2020"Jeg har termin xxxx, men jeg vet ikke helt når babyen faktisk skal komme"


Det er slik de aller fleste gravide tenker og føler når de venter barn. Man vet at man har fått en "forventet" dato det lille gullet skal komme, men det er ingen sikkerhet i det. De kommer når de har lyst å komme! :D

På grunn av den usikkerheten kan det være litt skummelt for noen å bestille nyfødtfotografering hos en fotograf på forhånd.


Men vet du hva, det er ikke det altså. Det er trygt og lurt. Lurt fordi det er best å ta bilder i løpet av de første 17 dagene. Det er også lurt å være sikker at du har en avtale og at fotografen har satt av tid til deg.


Når du forhåndsreseverer tid hos oss skal det være en trygghet at du garantert har en tid til å forevige det nye familiemedlemmet ditt.


Bestiller man ikke på forhånd, men tar kontakt etter at barnet er født, så vil du få det første ledige timen som vi har, men det kan ofte være litt ventetid og det blir dumt om lille gullet har allerede rukket å være noen dager gammel.

Man sier det er best innen de første 17 dager da det er da barnet er fortsatt vant med og ligger i det krøllet stilling det hadde i magen til mamma, så da får man til de skikkelig fine "krøllet" sovebilder.

Desto eldre be blir desto mere de liker helst å strekke på seg og er mer våken som gjør noen av oppsettene umulige.


Så hva bør du gjøre?

Ta kontakt med den fotografen du ønsker mens du er gravid. Du forteller om din termindato og ut i fra det "holder vi av" en uke før og etter terminen din i kalendaren.


Når barnet er født tar du kontakt fortløpende og vi finner den dagen og tiden som passer best for alle sammen.

I studioet har vi alt man trenger av rekvisiter til fotografering. Du trenger ikke å ha noe med deg, men om du har noe så er det selvfølgelig bare koselig. Ting som av og til blir med er for eksempel et hjemmelaget pledd, en spesiell bamse eller noe man arvet og som har vært i familien i generasjoner. Har man noe slikt tar man det selvfølgelig med og vi vil lage fine minner med det i bildene også.


~ You can't stop time, but i can capture it for you! ~ Tara16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page